Wie zijn wij?

Zinia geeft een eigen draai aan
innovatieve projecten op het gebied
van welzijn, wonen en zorg

Wij werken vanuit ons enthousiasme aan wijken en buurten waar het voor iedereen goed en plezierig wonen is. Ook voor oudere mensen die zorg aan huis nodig hebben of voor mensen met een beperking. Net dat tikkeltje meer vind je in de woonservicegebieden, waar wij ons volop voor inzetten.

Mens centraal

De ervaring van de cliënt, bewoner of burger staat voor ons centraal. Wij vinden dat zorg moet passen binnen de levensstijl van de cliënt. Daarom moet er iets te kiezen zijn. Zodat mensen zo gewoon mogelijk, op hun eigen manier kunnen blijven wonen. In een veilige en vertrouwde omgeving.

 

Woonservicegebieden

Samenwerking binnen een wijk of buurt leidt vaak tot verrassende resultaten. Wij geloven dan ook in een gebiedsgerichte aanpak. Samen kunt u als betrokken organisaties een rijk geschakeerd aanbod creëren en zo woonservicegebieden realiseren.

 

Oog voor verschillende belangen

Wij hebben een lange adem. De processen die wij begeleiden zijn niet morgen al klaar. Wij streven naar duurzame oplossingen. Veranderingen kosten tijd en zijn mensenwerk. Wij kunnen niet iederéén tevreden stellen maar hebben zeker oog voor de verschillende belangen die spelen.

Contact

Wij nodigen u graag uit voor een oriënterend gesprek.